Om oss

Vi hjelper deg: Spar penger, skån miljøet, få mye bedre varme og inneklima. Fordelene ved å velge riktig løsning for oppvarming er mange.


Hvilken løsning er riktig for din bolig? Det er lett å finne ut for oss.


Vi har faglige kompetanse innenfor varme, ventilasjon og energisparing. Vi har dyktige medarbeidere som er eksperter på varme og energi, og du bør snakke med oss før du skaffer ny løsning for oppvarming.

De aller fleste vet at en varmepumpe kan spare deg for store summer sammenlignet med tradisjonell oppvarming. Vi er et lite land med store klimautfordringer: her er både varmt og kaldt og vindfullt gjennom året. Varmepumper er et naturlig valg, og over 1 million anlegg er allerede i  drift.


Her er Norge flinke til å spare både penger og miljø, men vi kan bli enda bedre!


Luft & Miljø ble etablert 1989. Vårt arbeidsområde var hovedsakelig på bedriftsmarkedet med levering og montering av komfortkjøling, luftrensesystemer samt mindre ventilasjonsanlegg til bedrifter.

Året etter etableringen utviklet vi en serviceordning på våre produkter som fungerer tilfredsstillende den dag i dag.


Vinteren 2003 måtte vi gjøre et valg om vi skulle være med i privatmarkedet med salg, montering og service på luft til luft varmepumper. Vi valgte å være med på dette som senere skulle vise seg å være et riktig valg.


Filosofien vår, var og er, at sluttbruker skal kunne ha et valg med tanke på fabrikkmerke og prisklasse.


Våre hovedmerker er i dag:

Mitsubishi Electric – Fujitsu General – Wilfa 


LUFT TIL VANN


Våre samarbeidspartnere på luft til vann er Waterstage fra Pingvin Klima a/s, Mitsubishi fra Miba a/s og ES fra Energy Save.


Vi har alltid vært og vil være leverandør til sluttbruker i østlandsområde, dette gjelder både på privatmarkedet og bedriftsmarkedet.


FREMTIDSVYER


Vi ser at luft til luft varmepumper er kommet for å bli på det norske markedet. Luft til vann er på full fart inn med et utall av leverandører. De nye forskriftene på nybygg vil gjøre husene tilnærmelsesvis tette, dette gjør at vi Må ha et tilfredsstillende ventilasjonsanlegg. Luft & Miljø as kan levere boligventilasjon med og uten varmepumpe, samt luft til vann varmepumpe for vannbåren varme. EU (og Norge)vil innførere energiklasser på boliger, og det å ha varmepumpesystemer vil positivt bidra til å komme høyere opp på denne skalaen.


Fakta om oss:

Etablert: 1989           

Antall ansatte: 4       

Ble aksjeselskap 20-12-2006


Levering, montering og service på varmepumper-luftrensere-ventilasjonsanlegg og annet luftteknisk utstyr

Om oss

- Alt under samme tak!

Telefon ikon
mail ikon
facebook ikon
gps ikon

Besøksadresse:

Wecyveien 6,

1859 Slitu

Postadresse:

Pb 298

1802 Askim

Åpningstid:

Man-fre 08.00 - 16.00

© 2016 Luft & Miljø AS. Designed by Celanddata.no