Bedrift

For kaldt eller for varmt på kontoret?

Klimaanlegg er løsningen!

Ønsker du et behagelig inneklima på ditt kontor, uavhengig av sesong?


Gi slipp på hete sommerdager og kjølige vinterdager på kontoret. Et klimaanlegg holder en gjevn og fin temperatur i deres lokaler året gjennom. Velg én løsning som tar seg av inneklimaet. Det finnes flere installasjonsløsninger hvor vi foretar alt fra befaring og montering til service/etterkontroll. Under finner du mer om de ulike løsningene som kan implementeres.

Alle løsningene fungerer som både varmepumpe og aircondition

Løsninger

Multisplit


Multisplit kobler sammen flere luft-til-luft kjøl- og varmeenhet i samme bygning. Med multisplit kan du koble sammen flere innedeler med kun en utedel og gir deg mulighet til å skreddersy klimaet i mange rom samtidig. Sett sammen det systemet som passer best til dine behov. Passer til bolig, kontor eller butikk. Velg mellom forskjellige innedeler for å skreddersy dine behov. Vi fører en rekke merker som støtter multisplit.


Klikk på bildet eller kontakt oss i dag for mer informasjon

Himling


Med himling montert innedel får du en diskré og effektiv løsning. Klimaanleggene bruker det nyeste av vifteteknologi for å fordele varmen eller kulden raskt og jevnt i rommet. Med enkelt vedlikehold og mulighet for både kablet og trådløs fjernkontroll er dette en løsning som passer i innemiljø hvor man er opptatt av et stilrent interiør.


Klikk på bildet eller kontakt oss i dag for mer informasjon

Kanalmontert


Kanalmontert kjøl- og varmeenhet er montert skjult i vegg eller tak og går derfor i ett med interiøret. Det eneste som er synlig er tilluft- og avtrekksventiler. Kassettene gir en meget god luftfordeling. Med enkelt vedlikehold og mulighet for både kablet og trådløs fjernkontroll er dette en løsning som passer i mange innemiljø hjemme i boligen eller på kontoret.


Klikk på bildet eller kontakt oss i dag for mer informasjon

Veggmontert


Vegghengte kjøl- og varmeenheter.

På bildene vises en gulvmodell og en veggmodell.


Klikk på bildene eller kontakt oss i dag for mer informasjon

Bedrift

- Alt under samme tak!

Telefon ikon
mail ikon
facebook ikon
gps ikon

Besøksadresse:

Wecyveien 6,

1859 Slitu

Postadresse:

Pb 298

1802 Askim

Åpningstid:

Man-fre 08.00 - 16.00

© 2016 Luft & Miljø AS. Designed by Celanddata.no